Kategorier

Mød os i butikken

Velkommen hos Kibæk Cykler
Her er cykler en livsstil

​I butikken finder du hver dag de 2 ejere Søren og Thomas Kousgaard der som far og søn deler deres passion for cykler.

Søren

Thomas
Thomas har været med i butikken siden han kunne gå. Han er opvokset og opdraget med cykler.
​Thomas startede sin aktive cykel karierre i år 2000, kun 10 år gammel. I år 2008 sluttede han en aktiv karrierre som junior rytter i Herning Cykle Klub med mange resultater på CV'et. Herefter startede han i lære som cykelmekaniker hvor han blev udlært cykelmekaniker hos Mosquito Cykel Center i Herning ved Kurt Hvid i 2012. Imens han tog sin uddannelse blev fritiden brugt med at rejste rundt med danske continental cykelhold som mekaniker til cykelløb i ind- og udland. Thomas har blandt andet været med på Team Designa Køkken - Blue Water og Team Christina Watches.
​Da Thomas i 2012 afsluttede sin uddannelse som cykelmekaniker vendte han kortvarrigt hjem til butikken i Kibæk inden han i 2013 tog afsted med World Tour cykelholdet Team Sky. På Team Sky var Thomas en del af et mekaniker team på 9 mekanikere fra hele verdenen og han har blandt andet været med til sejre i Tour de France med Chris Froome, 2 Giro d'Italia og 2 Vuelta a Éspania. Derudover var Thomas igennem 3 år ledende mekaniker i forårsklassikerne med Flandern rundt og Paris-Roubaix. Foruden de mange cykelløb var Thomas med på træningslejr og til bikefit sessions med holdets ryttere.
​I dag møder du Thomas i butikken hvor han gerne rådgiver og vejleder dig i dit valg af cykel, hvad enten du er til racerykel eller mountainbike, eller måske begge dele. Skal dine DI2-gear tunes er Thomas en af de førende mekanikkere på området og han hjælper gerne med opsætning, justering og integrering af cykel computer.

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev