Kategorier

Vi cykler til arbejde 2019

 


Kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE er startet af Cyklistforbundet for at sætte mere fokus på cykling både for pendlere og hverdagstransport. Det hele handler om motivation og lyst til at komme ud i den friske luft. Når du bruger cyklen til at pendle eller anden hverdagstransport, er det godt for både din fysiske og mentale sundhed – og så har vi slet ikke nævnt fordelene for miljøet endnu. ​

 

 Med VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du og dine kollegaer gøre en stor forskel! Vidste du, at bare én person kan reducere CO2 udslippet
med 450 kg hvert år ved at cykle 6 km frem og tilbage hver dag? Samtidig forbrænder du ca. 800 kcal i gennemsnit pr. time. 


 

Vil du være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE?

Alle deltagere er med på et hold. Sammen konkurrerer I mod andre danske hold om at få kørt flest kilometer i løbet af maj 2019. Og kommer der ikke også altid lidt sund konkurrence internt på holdet om at få kørt mest?
 
Det hele handler om at få taget cyklen til arbejde så mange dage, som det er muligt. I 2018 kørte de 58.695 deltagere mere end 10 millioner kilometer i løbet af maj. Kan I gøre det bedre i år?
 
Tilmeld dit hold på vcta.dk

 

Lokal ekstra konkurrence 

Der er mange store spillere med i den landsdækkende konkurrence om Cyklistforbundets flotte præmier – så for at gøre det lidt ekstra interessant for dig og dit hold, kan I tilmelde jer vores ekstra konkurrence. 

Reglerne er de samme. Det handler om at komme mest muligt ud på cyklerne.
 
VIND EN KASSE ENERGIBARER FRA PUREPOWER!
 
Sådan deltager du i vores lokale konkurrence
1. Kom forbi butikken og tilmeld dit hold.
2. Giv den gas og registrer jeres kørte kilometer på vcta.dk.
3. Afhent jeres præmie i butikken, hvis I vinder.


 

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev