Kategorier

Trek Emonda SL 7 Disc Dnister Black - Sort

Fabrikant: Trek
Varenummer: 22110
Lagerstatus:
Forudbestilling
Kr. 39.999,00

Dette produkt skal købes i butikken

Beskrivelse

Trek Emonda SL 7 Disc

Émonda er navnet på Treks letteste racercykler og verdens letteste serieproducerede racercykler. Émonda er bygget til det kuperede terræn og har gode klatre- samt styreegenskaber til en hurtig nedkørsel. Med en Émonda har du en fuldblodsracercykel, som kan begå sig i feltet uanset niveau.

Denne Émonda SL 7 er bygget på et OCLV carbon 500 series carbonstel med carbonforgaffel. OCLV carbonstellene fra Trek er verdens bedste. OCLV carbon kombinerer egenskaber som enorm stivhed og lav vægt, der begge er vigtige faktorer på en racercykel.

Ultegra DI2 og hydrauliske skivebremser

Trek Émonda SL7 racercyklen er bygget med hydrauliske skivebremser og har en komplet Shimano Ultegra DI2 R8000 geargruppe. De øvrige komponenter er Treks egne under navnet Bontrager. Her i blandt er de konkurrencedygtige Bontrager Aeolus Pro 3 carbonhjul monteret med Bontrager R2 Hard-Case Light dæk. Aeolus Pro 3 hjulsættet kan opsættes til tubeless, hvis du ønsker det - Du kan se mere om de fede Aeolus Pro 3 hjul i videoen nederst på siden.

Sadel, styr og frempind er ligeledes fra Bontrager, og cyklen er udstyret med en Montrose Comp sadel til en agresiv position på cyklen. Bontrager Pro frempinden på denne Émonda kan udstyres med Bontragers Blendr beslag, hvor du kan montere din cykelcomputer og eventuelt cykellygter. Med en Blendr-integration forbliver dit cockpit rent og stilfuldt.

Cyklen er gearet til fart og bjerge. Den kommer med et kompakt kranksæt med 50/34 tænder og 11-28 tænder på kassetten. Det giver dig 22 gear, som både rækker til høj fart, og når du cykler i kuperet terræn.

Carbon giver lav vægt

Med stort set hele cyklen lavet i carbon får du her en superlet racercykel med hydrauliske skivebremser. Skivebremser giver flere muligheder for valg af hjul og har den bedste bremseevne under alle forhold - men koster til gengæld lidt på vægten. Den ekstra vægt, som kommer med skivebremser, opvejes ofte af muligheden for et lettere sæt hjul, så cyklens samlede vægt er stort set uændret. Émonda SL 7 Disc er ingen undtagelse. Cyklen vejer 7,8 kg (str. 56 cm).

Bikefit tilpasset til dig

Denne cykel er en ægte high-end racer og skal naturligvis tilpasses til dig. Derfor gør vi meget ud af indstillingen, så du sidder godt og føler dig hjemme på cyklen allerede, når du kører afsted fra butikken. Derfor behøver du ikke bekymre dig om valg af stelstørrelse. Vi står for opmåling med vores BodyScanning system, bestemmer stelstørrelse og laver alle justeringer, så du får en cykel, der passer præcist til dig.

Kom til os i butikken og oplev denne super Émonda SL 7 Disc carbonracer med carbonhjul og skivebremser. Vi giver gerne et tilbud på din drømmecykel!

 

Model
Varemærke Trek
Stel OCLV Carbon 500
Type Lav vægt / bjerg cykel
Udstyr
Gear Shimano Ultegra Di2 elektronisk
Hjul Bontrager Aeolus Pro 3 Disc - Tubeless Ready carbon hjul
Bremser Shimano Ultegra hydraulisk flat mount skivebremser
Design
Farve Dnister Black (sort)