Kategorier

Trek Émonda SL 6 Rage Red / Onyx Carbon - Rød

Fabrikant: Trek
Varenummer: 24012-RD-CN
Lagerstatus:
På lager
Kr. 19.999,00

Dette produkt skal købes i butikken

Beskrivelse

Verdens letteste serieproducerede racercykler - det er overskriften som bedst beskriver Trek's Émonda racercykler. Émonda er bygget med fantastiske egenskaber til cykelløb og cykling i kuperet terræn. Cyklerne er super manøvredygtige, hurtigt styrende og stabil i høj fart. Alt sammen egenskaber som du vil sætte pris på hver gang du giver gas på cyklen.

Carbon stel og letvægts racercykel

Émonda SL 6 er bygget på Treks lette OCLV Carbon 500 series som kombinerer lav vægt og stor stivhed i en lækker ramme med en let carbon forgaffel. Cyklen er udstyret med Shimano Ultegra R8000 geargruppe, Trek Direct Mount bremser og Bontrager Paradigm tubeless ready hjul.
Cyklens vægt ligger overbevisende lavt på kun 7,53 kg (str. 56 cm) som giver dig en konkurrence dygtig racercykel med godt udstyr.

Tilpasset og indstillet til dig

Når du køber racercykel hos os, gør vi meget ud af valg af stelstørrelse og indstilling af sadel og styr, så cyklen passer præcist til dig. Af samme grund sælges cyklen kun fra vores fysiske butik i Kibæk. Ønsker du ekstra udstyr, monterer vi naturligvis også dette pænt og proffessionelt.
Kom til os i butikken og oplev denne super fede Émonda SL 6. Den findes også i en mat sort version med samme suveræne udstyr.
Model
Varemærke Trek
Stel OCLV Carbon 500
Type Performance / lav vægt / bjerg cykel
Udstyr
Gear Shimano Ultegra mekanisk
Bremser Bontrager Speed Stop Direct Mount fælgbremser
Design
Størrelse 58 cm / 179 - 186 cm
Farve Rage Red / Onyx Carbon (rød)