Kategorier

Trek Domane AL 3 Viper Red

Trek Domane AL 3 Viper Red

Fabrikant: Trek
Varenummer: 568014
Lagerstatus: På lager
Kr. 6.499,00

Dette produkt skal købes i butikken

Beskrivelse

Trek Domane AL 3

Trek's Domane AL cykler er racercykler i høj kvalitet til begyndere i landevejs sporten. Cyklerne er bygget på lette 100 Series Alpha Gold Aluminium alustel og forsynet med Trek's unikke ISO speed carbon forgafler med fremad rettede gaffelender som reducerer vibrationerne fra vejen så du kan sidde mere afslappet med overkroppen og have fuld kontrol.

Her har du en Trek Domane AL3 bygget på et 52 cm aluminiumsstel som passer til personer med en højde imellem 162 og 169 cm. Dette er dog blot vejledende for vi er ikke alle skabt med med 50% ben og 50% overkrop. Husk derfor at du hos os får en BodyScan opmåling og indstilling med i prisen når du køber cykel her. Det giver dig en cykel som passer og optimal komfort og det er et præcist værktøj for os til at bestemme den bedste stelstørrelse til dig og lave en grundig indstilling så du sidder godt når du cykler fra butikken. Denne Trek Domane AL 3 er udstyret med 18 Shimano Sora gear, Bontrager Affinity Tubeless Ready hjul og Bontrager styr, sadel og frempind. Frempinden er Blendr kombatibel så din cykelcomputer eller lygter kan monteres som en elegant integration på cyklen så du kan bevare en rent og smart look.

Vil du igang med at cykle racercykel, bør du altid være sikker på at du får en cykel i den korrekte størrelse og præcist indstillet til dig, så du kan undgå irritation i skulder, nakke og lænd samt knæskader. Når du køber ny racercykel hos os laver vi altid en grundig opmåling af dig hvor vi tager højde for længden af dine arme og ben. Ud fra denne opmåling finder vi frem til den korrekte størrelse cykel og får den præcist indstillet til dig, så du kan komme godt i gang på landevejen.

Meget mere end blot en racer

Trek Domane AL3 raceren er en fantastisk racercykel til begynderen eller hverdagspendleren, derfor sælger vi ikke cyklen på nettet. Vi vil, at cykler købt hos os passer til dig og opfylder dine behov og så skal de køre problemfrit. Sidder du godt på din cykel, er du i stand til at cykle længere og hurtigere og du får de bedste oplevelser med cyklen. Derfor bruger vi lang tid når vi klargør en ny racercykel til dig for at justerer gear og bremser og monterer ekstraudstyrog indstille en cykel i din størrelse så du kommer til at sidde godt og komfortabelt og ikke skal kæmpe med ondt i nakken eller sovende fingre når du cykler.
Model
Varemærke Trek
Stel Alpha 100 Series Gold Aluminium
Type Begynder / endurance
Udstyr
Gear Shimano Sora
Hjul Bontrager Affinity - Tubeless Ready aluhjul
Bremser Fælgbremser
Design
Størrelse 52 cm / 162 - 169 cm
Farve Viper Red (rød)