Kategorier

Trek Domane AL 3 Trek Black

0 anmeldelser  0 anmeldelser  |  
Fabrikant: Trek
Varenummer: 568008
Lagerstatus:
På lager
Kr. 6.499,00

Dette produkt skal købes i butikken

Beskrivelse

Trek Domane AL 3

Trek's Domane AL cykler er racercykler i høj kvalitet til begyndere i landevejs sporten. Cyklerne er bygget på lette 100 Series Alpha Gold Aluminium alustel og forsynet med Trek's unikke ISO speed carbon forgafler med fremad rettede gaffelender som reducerer vibrationerne fra vejen så du kan sidde mere afslappet med overkroppen og have fuld kontrol.

Denne Trek Domane AL 3 er udstyret med 18 Shimano Sora gear, Bontrager Affinity Tubeless Ready hjul og Bontrager styr, sadel og frempind. Frempinden er Blendr kombatibel så din cykelcomputer eller lygter kan monteres som en elegant integration på cyklen så du kan bevare en rent og smart look.

Vil du igang med at cykle racercykel, bør du altid være sikker på at du får en cykel i den korrekte størrelse og præcist indstillet til dig, så du kan undgå irritation i skulder, nakke og lænd samt knæskader. Når du køber ny racercykel hos os laver vi altid en grundig opmåling af dig hvor vi tager højde for længden af dine arme og ben. Ud fra denne opmåling finder vi frem til den korrekte størrelse cykel og får den præcist indstillet til dig, så du kan komme godt i gang på landevejen.

Model
Varemærke Trek
Stel Alpha 100 Series Gold Aluminium
Type Komfort / endurance
Udstyr
Hjul Bontrager Affinity - Tubeless Ready aluhjul
Design
Størrelse 56 cm / 173 - 180 cm
Farve Trek Black (sort)

Anmeldelser (0)

 

Skriv en anmeldelse

 

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig           God