Kategorier

Trek Checkpoint ALR 5 Solid Charcoal

Fabrikant: Trek
Varenummer: 562861
Lagerstatus:
På lager
Kr. 16.299,00

Dette produkt skal købes i butikken

Beskrivelse

Trek Checkpoint ALR 5 gravel bike

Trek's helt nye gravel bike hedder Checkpoint og findes med både aluminiumsstel og carbon stel.

Denne ALR 5 er bygget på Treks 300 series Alpha Aluminium stel med aluminiums forgaffel. Stellet er klargjort til montering af ekstra flaskeholdere, bagagebærer for og bag samt bagagetasker så du kan lave din helt egen alsidige gravel bike.

Stellet er designet med plads til ekstra brede dæk så du har fuld kontrol på grusvejene og de hydrauliske skivebremser giver dig maksimal bremseevne hver gang, under alle forhold.

Checkpoint cyklerne er bygget med komplette geargrupper, denne ALR 5 har 22 Shimano 105 gear med hydrauliske Flat Mount skivebremser, 34/50 - compact kranksæt og 11-34-tands cassette giver cyklen gear til alle slags terræn.

Næsten som en cross-cykel: Checkpoint minder meget om Trek's populærer cross-cykler med hurtige og stabile styre egenskaber. krankboksen på en Checkpoint er placeret lidt lavere en på cross-cyklerne for at give hele cyklen et lavere tyngdepunkt når du giver gas på løst underlag. Ønsker du en endnu mere stabil cykel kan Strangehold drop-outsene justeres tilbage så akselafstanden forøges. Dette giver dig en ekstra eftergivende cykel med stabile køreegenskaber og ekstra høj komfort. Strangehold giver også mulighed for at konvertere din Checkpoint til en single speed racercykel.

Udover Shimano's stabile 105 geargruppe med hydrauliske bremser leveres Checkpoint med stærke skivebremsehjul med lukkede hjullejer og 12 mm hjulaksler som forbredrer stivheden i hjulene og har en ekstra styrke. Hjulene er klargjort til tubeless opsætninger.

Checkpoint cyklen er derudover udstyret emd Bontrager komponenter som styr, frempind og sadel. Frempinden er kompatibel med Bontrager's smarte Blendr system, som giver mulighed for en smart og elegant montering af cykelkomputer og cykellys og stadig giver cockpittet et rent look.

Oplev Checkpoint cyklen allerede i dag!

For at sikrer dig den bedst mulige oplevelse med din nye Trek Checkpoint, sælges cyklen ikke på nettet, men kun fra vores butik. På denne måde kan vi give dig den bedst mulige rådgivning i dit valg af cykel og lave en gratis opmåling med vores BodyScanning, så du får den korrekte størrelse, præcist indstillet til dig.

Model
Varemærke Trek
Stel 300 Series Alpha Aluminium
Type Gravel
Udstyr
Gear Shimano 105 mekanisk
Bremser Shimano RS505 hydrauliske flat mount skivebremser
Design
Størrelse 56 cm / 173 - 180 cm
Farve Solid Charcoal