Kategorier

Piger på grus

Kibæk MTB starter et hold for damer!

Piger på grus med Kibæk IF MTBHer kan du komme i gang med at cykle mountainbike, nyde det gode selskab samt komme væk fra asfalten og ud til unikke naturoplevelser.


Turguiden lover, at dameholdet:
- holder sig til at cykle på skovstier, grusveje og mindre stigninger.
- kører i et socialt tempo, hvor alle kan være med. Turenes længde fastsættes efter niveau på deltagerne.
- laver let tekniktræning, så alle kan føle sig sikre på cyklen.

Forudsætning for at deltage:
- Du skal have en mountainbike
- bære cykelhjelm
- og komme med godt humør.

 

Holdstart

Holdet starter mandag 11. marts 2019 kl. 18:30 med mødested på parkeringspladsen ved Kibæk Krydsfelt.
Kom med på prøvetur d. 11. marts, 18. marts, 25. marts og 1. april. Det er GRATIS at cykle med og prøve, om det er noget for dig.
Herefter køres der efterfølgende hver mandag kl. 18:30.

Det koster kun kr. 300 for hele sæsonen at være med.

Har du spørgsmål, så tag fat i instruktører og turguider:
- Gitte Sand på telefon 22 86 64 03
- Dion Sørensen på telefon 23 45 09 10
 

Bliv tryg med din cykel

Har du ikke en mountainbike? Så er der flere muligheder. Her hos Kibæk Cykler vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel - og når det lykkes laver vi et godt tilbud på en startpakke med det mest nødvendige. Kan du ikke helt beslutte dig for, hvilken cykel det skal være? Vi har testcykler, som du kan prøve en tur på. Den tredje mulighed er at leje en cykel gennem en af vores samarbejdspartnere. Hør mere om det i butikken. 

 

Kan du heller ikke kan vente med at komme afsted? → Se alle vores mountainbikes.

Værkstedsaften i foråret 2019
I foråret laver vi en hyggelig værkstedsaften kun for damer. Her får du tips til vedligehold af din cykel og prøver at skifte en slange. Så du trygt kan cykle afsted og vide, at du kan klare dig.

Ny cykel eller leje

Vil du også med pigerne ud på mountainbike? Vi vil gerne hjælpe dig rigtig godt i gang. Din bedste start er på en god cykel, præcist indstillet til dig. Hos os får du en BodyScan opmåling og indstilling af cyklen. Se vores forslag:

Trek X-Caliber 7

Det er cyklen til dig som vil i gang med at køre mountainbike, hvor du primært cykler på grusveje og stier. En X-Caliber 7 kører godt og let, så du kan følge med de andre. Samtidig har du gode gear og bremser, der nemt klarer strabadserne på vores vestjyske stier og grusvveje. Se mere om X-Caliber 7

Trek X-Caliber 8

Her får du cyklen til dig, der gerne vil have lidt mere komfort, når du skal henover gruset. Det kan bestemt være en fordel, hvis du er ny på mountainbike. Komforten er i første omgang til dine arme og hænder. Cyklen har luftaffjedret forgaffel, som vi indstiller præcis til din vægt. Det giver mindre stød og vibrationer i armene, når du cykler på ujævne veje. På den måde kan du sidde afslappet og komfortablet. Bliver du rigtig grebet af sporten, har du her en cykel, som også kan køre spor som i Momhøje. Se mere om X-Caliber 8

Køber du en ny X-Caliber frem til opstart af piger på grus, giver vi en cykelhjelm med i prisen, så du kan cykle sikkert.

Vil du prøve kræfter med grusveje og stier, inden du køber en mountainbike?
Vi har lavet en god aftale med Jan fra Sdr. Felding MTB Center om billig leje af en mountainbike. Vil du høre mere eller leje en cykel, så kom til os i butikken. Vi hjælper med reservationen, så du får en mountainbike, som passer i størrelse.

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev