Kategorier

Lygtesæt med Bontrager Ion 100 og Flare R City

Fabrikant: Bontrager
Varenummer: 538672
Lagerstatus:
På lager
Kr. 559,00

Beskrivelse

Bontrager lygtesæt med Ion 100 genopladelig forlygte og Flare R City genopladelig baglygte.

Bontrager Ion 100 R er en lille og smart genopladelig diode forlygte med et kraftigt lys på 100 lumen som giver lygten en synlighed på 400 meters afstand i dagslys og mørke.

Ion 100 R forlygten er designet til brug som kørelys på cyklen både dag og nat for at øge din synlighed og sikkerhed i trafikken. Derfor har lygten en stor spredning på lyset samt dag og nat lys funktioner med både konstant lys og asymetriske blink. Blink mønsteret er designet til at blinke asymetrisk for at virke forstyrrende og fange billisternes opmærksomhed.

Sammen med de forskellige lysfunktioner har Ion 100 R lygten en lysføler som selv regulerer lysstyrken så du får længere imellem opladningerne.

Bontrager Flare R City er en lille og smart genopladelig diode baglygte med et kraftigt lys på 35 lumen som giver lygten en synlighed på 400 meters afstand i dagslys og mørke.

Flare R City baglygten er designet til brug som kørelys på cyklen både dag og nat for at øge din synlighed og sikkerhed i trafikken. Derfor har lygten en stor spredning på lyset samt dag og nat lys funktioner med både konstant lys og asymetriske blink. Blink mønsteret er designet til at blinke asymetrisk for at virke forstyrrende og fange billisternes opmærksomhed.

Sammen med de forskellige lysfunktioner har Flare R City lygten en lysføler som selv regulerer lysstyrken så du får længere imellem opladningerne.

Lygten har en strømspare funtion som reducerer lyset når batteriet er nede på 5 % så du når sikkert frem med lys på cyklen.

I Denne video kan du se en kort præsentation af lygterne:

Lygtesættet leveres med USB kabel til opladning og Quick Connect beslag til hurtig og nem værktøjsfri montering på cyklen.

Model
Varemærke Bontrager