Kategorier

Julegaveideer til alle der cykler

Lad os hjælpe dig med dine julegaver. Vi har en fantastisk gave til enhver cyklist og i alle prisklasser. Bestil og afhent i butikken eller få gaverne sendt til en pakkeboks nær dig, så du bare skal samle dem op og tage dem med hjem under juletræet.

Vi pakker ind - gratis

Når du bestiller vare til julegave kan du få dine julegaver flot pakket ind, helt gratis. Skriv blot i kommentarfeltet under check out at det er til gave og skal pakkes ind, så klarer vi den!

 

Hjælp til ønskesedlen

Kan du ikke finde på hvad du skal ønske dig til jul? Så kig her på siden. Vi har helt sikkert noget som du kan bruge. Du kan samle indspiration i butikken er her på siden, og aflevere ønskesedlen til din familie. Du kan også dele produkter med dine Facebook venner ved at klikke på 'del' under produktets overskift og vælge modtager. Så ved de hvad du ønsker dig. 

Levering

Vi pakker og afsender ordre hver dag frem til jul. Bestil i god tid så du også kan nå at hente dine julegave indkøb i pakkeshoppen nær dig. Skal vi pakke gaverne ind for dig? - skriv det i kommentarfeltet ved betaling eller vælg Gratis Indpakning som vare og tilføj til kurven.

Opbevaring af cykler

Vil du give en cykel i julegave, men ved du ikke hvor du skal gemme den? Bestil cyklen nu, vi laver vores altid grundige klargørring og opbevarer den helt frem til 23. december. Så kan du overraske med en ny cykel i julegaven!

Bestil cyklen i god tid, så slipper du for udfordringer med udsolgte modeller og lange leveringstider.

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev