Kategorier

Opgradering af cykel

Er du glad for din eksisterende racercykel eller mountainbike, men drømmer alligevel om elektronisk gearskifte eller 1x12 speed gearopsætning? Kom til Søren eller Thomas i butikken. Vi giver gerne et rigtig godt tilbud på en opgradering af din cykel, så du igen er med på de nyeste udstyr.

Opgrader din racer

Der er mange muligheder for opgraderinger på din racercykel, elektroniske gear, nye hjul og keramiske lejer er blot nogle af de opgraderinger vi ofte laver på værkstedet. Thomas har rigtig meget erfaring med Shimanos DI2 - elektroniske geargrupper og han har helt sikkert en ide til en smart løsning til din cykel så du får mest muligt ud af din opgradering.

Er du mere til Sram kan du også tage et kig på vores eTAP geargrupper. Her får du trådløst gearskifte og hele 24 gear. Det giver dig gear til bjergene når du skal på cykelferie og til fart med cykelklubben i hverdage og weekender.

Vil du finde de sidste watt på din top racer så snak keramiske lejer, hjul og dækvalg med os. Vi har stor erfaring og det rigtige værktøj til proffesionel montering af dine keramiske lejer.
Fortæl os om dine ønsker og lad os komme med forslag og et godt tilbud på den bedste løsning for dig.

Opgrader din mountainbike

Er du endnu ikke kommet med på 1x11 eller 1x12 moden, så kan du nå det endnu. Vi har opgraderet mange cykler til 1x11 og 1x12 og vi kan helt sikkert også klare din mountainbike. Vi arbejder med Sram og Shimano og kender fordelene ved begge mærker. En opgradering kan klares hurtigt og til en skarp pris, så du igen kan komme tilbage i skoven. Vil du prøve ovale klinger kan vi også klare det. 

Går du med andre drømme eller tanker om en opgradering eller istandsættelse af en cykel så kom til os og vi finder en løsning til dig.

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev