Kategorier

Energi til træningen

Pure Power: God smag – God kvalitet

Den danske producent Pure Power står bag velsmagende sportsernæring af høj kvalitet.

Som aktiv kan det være en fordel at supplere sin ellers sunde og varierede kost med ekstra kulhydrat og protein i forbindelse med træning. Dette kan hjælpe med at opbygge og vedligeholde muskelmasse, samt sætte skub i restitutionsprocessen efterfølgende.

 

FØR AKTIVITET

Træning sætter skub i dannelsen af nye muskelproteiner, som skal til for at øge og vedligeholde muskelmassen. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at depoterne er fyldt op inden start. For uden næringsstoffer vil kroppen begynde at tære på sig og derved miste muskelmasse. Dette kan undgås ved at give kroppen kulhydrat og protein at arbejde med.

Det kan derfor anbefales, at ”træningen” starter allerede 1-2 timer før aktivitet ved at indtage et mellemmåltid, som indeholder både protein og kulhydrat.

 

UNDER AKTIVITET

Hvorvidt der bør suppleres med af ekstra kulhydrater under aktiviteten for at holde intensiteten oppe, afgøres af typen på aktivitet. Det er typisk nødvendigt, hvis:

-       Der trænes mere end 1 times hård træning.

-       Der trænes mere end 1½ times udholdenhedstræning.

-       Der trænes flere gange dagligt.

-       Der er varme temperaturer/store svedtab.

-       Kroppens kulhydratdepoter ikke er tilstrækkeligt fyldte før træning.

 

EFTER AKTIVITET

Efter aktivitet skal kulhydratdepoterne genopfyldes, og tilførslen af flere proteiner styrker dannelsen af muskelmasse. Derudover er det vigtigt at supplere med en del væske for at stabilisere væske- og saltbalancen.

Efter aktivitet er musklerne ekstra modtagelige for næringsstoffer. Det kan ses som et åbent vindue, hvor der er mulighed for at sætte skub i eksempelvis restitutionsprocessen.

Appetitten efter træning er meget individuel. Derfor er det vigtigt at lytte til sin krop, og danne sine egne erfaringer om, hvorvidt de ekstra næringsstoffer skal komme gennem fast føde, eller om man skal drikke sig til dem.

 

PURE POWER ANBEFALINGER:

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev