Kategorier

Gazelle Arroyo C7+ HMB - 53 cm - Sort

Fabrikant: Gazelle
Varenummer: A6340
Lagerstatus:
På lager
Kr. 18.999,00

Dette produkt skal købes i butikken

Beskrivelse

Har du endnu ikke prøvet Gazelles Arroyo C7+ HMB? Det må du ikke snyde dig selv for. Den er bygget på et stærkt stel designet til at håndtere den ekstra vægt fra motor og batteri. Samtidig er der lagt stor vægt på komforten. Med affjedring i både sadelpind og forgaffel får du suveræn kørekomfort på både lige vej og ujævne stier. 

Motorkraft til det hele

På Arroyo C7+ HMB bliver du godt kørende med en stærk, støjfri og stabil Bosch centermotor. Så glæd dig til alle dine cykelture! Både dem i hverdagen og søndagsture i godt selskab. Til at tøjle motoren har du både fodbremse og to hydrauliske håndbremser. Sikkerheden stopper dog ikke her. Gazelle Arroyo C7+ HMB er som standard udstyret med kraftigt lysende diodelygter både foran og bagpå. 

Kom ind i butikken og prøv selv, hvad Arroyo C7+ HMB har at byde på. Vi står altid klar med råd og vejledning - også når du skal vælge batteri. Hvor stort et batteri, du har brug for afhænger både af kørestil og længden på dine ture. Det er derfor ofte en individuel beslutning. Vi siger dog som udgangspunkt, at et sølvbatteri på 300 Wh har en rækkevidde på op til 111,8 km, et guldbatteri på 400 Wh har en rækkevidde op til 125 km og et platnbatteri på 500 Wh har en rækkevidde på op til 180 km.

 
Model
Varemærke Gazelle
Type Kvinde
Design
Størrelse 53 cm
Farve Sort