Kategorier

Fysiocore træning

Træn dig stærkere med vores samarbejdspartner FysioDanmark Herning.  FysioCore er træning for motionister på racercykel og mountainbike, hvor du over 8 effektive træninger styrker din coremuskulatur med diverse styrkeøvelser for bare kr. 960,-

Det er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv og din cykeltræning. Med en stærk core får du mere ud af hvert eneste tråd i pedalerne. En stærk core minimerer også smerter efter mange timer i sadlen - simpelthen fordi du holder dig selv i en stærkere og sundere position.

Fit for bike-fight med 8 x effektiv fysiocore træning

​Både landevejscykling og mountainbike stiller krav til din kropsstamme: Ryg- og mavemusklerne.

Dit styrketræningsprogram skal både indeholde øvelser for underkroppen samt coretræning. En veltrænet core muskulatur gør dig til en stærkere og mere udholdende cykelrytter. Du får også en bedre holdning på cyklen, når det er dine mave- og rygmuskler og ikke dine arme og skuldre, der bærer overkroppen.

Hør mere og tilmeld dig direkte hos fysioterapeaut Karsten Møller på karsten@fysiodanmarkherning.dk eller 97 22 32 36.

”Hugger” du med overkroppen?

Er dine ryg- og mavemuskler ikke stærke nok, kommer du til at ”hugge” med overkroppen, når du cykler, eller du tilter fra side til side.

Prøv at sidde roligt med overkroppen. Så økonomiserer du med kræfterne og forbedrer din balance. Stærke ryg- og mavemuskler giver udholdenhed. Er de ikke stærke nok, kan de ikke yde det, de skal, over længere tid. Musklerne bliver trætte, og så må du cykle langsommere og får måske smerter fra led eller muskler.

 

MTB: Træning er nødvendig

Hos udøvere inden for mountainbike kræver de mange løft fra sadlen, at kroppens kerne er veltrænet og kan absorbere alle de stød, der går gennem kroppen.

Er musklerne ikke stærke nok, vil du typisk skifte stilling ofte og få ondt. En full suspension-cykel hjælper, fordi den absorberer mange stød, men det er ikke nok: Ryg- og mavemuskler skal trænes. Det medfører også mere kraft til baghjulet og mere dynamisk kørsel gennem terrænet.

 

Mærk en forskel på én måned

FysioCore træningen vil give dig et boost til årets cykelsæson. Kom godt i gang allerede nu.

Et korset af muskler stabiliserer din krop og holder de indre organer på plads: Ryg- og mavemuskler og til dels også bækken-, bryst- og nakkemuskler.

Alle de store og små muskler i kropskernen skal være stærke, for at du får det optimale ud af din træning, og for at du kan holde til hverdagens tunge løft. Ellers kan du få ondt i ryggen. Hvis nogen af musklerne i dit korset er svage, kan du komme til at udføre bevægelser på en dårlig måde, som på sigt giver dig smerter eller skader.

Formålet med kerne- eller core-træning er, at du kan holde kroppens strukturer i den sikreste og mest effektive stilling for de funktionelle krav, du stiller til dem.

Det er ikke bare dine ben, der skal være stærke, når du cykler. Det skal dine ryg- og mavemuskler også. Hver gang du træder i pedalerne, rykker de stærke muskler på benets for-og bagside i dit bækken. Din ryg og mave skal stabilisere bækkenet, så det ikke tilter til en af siderne, og så kræfterne bruges det rette sted: Nemlig på at træde og trække pedalerne rundt.
 

 
DU KAN STADIG NÅ MED PÅ HOLDET
 
Opstart: Tirsdag 22. oktober kl. 18.00 - 19.00
Derefter træning kl. 17.30 - 18.30

Sted: FysioDanmark - Viborgvej 97, 7400 Herning

8 x effektiv FysioCore træning

Pris kr. 960,-

Tilmeld dig direkte hos
Fysioterapeut Karsten Møller på karsten@fysiodanmarkherning.dk eller 97 22 32 36.
 

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev