0

GRATIS FRAGT I DK

Ved køb over 349 kr.
Cykler undtaget

1-3 DAGES LEVERING

Bestil før kl. 17.00

Prismatch

På danske butikker og netpriser


Winther Superbe 1

Lækker, let kørt elcykel med oprejst kørestilling og god komfort.

16.499,00 kr. 9.999,00 kr.

Detaljer om produktet

Winther Superbe 1 er en elcykel med fokus på enkelthed. Denne generation byder på et moderniseret design og højt udstyrsniveau. Superbe 1 er fyldt med komfortegenskaber såsom en oprejst kørestilling, nem påstigning og god balance. Kombineret med et højt udstyrsniveau, er Superbe 1 let, overskuelig og perfekt til hverdagen.

Det tekniske

Cyklen har mange fantastiske detaljer som et  stel af aluminium med lav indstigningshøjde. Samtidig får du maksimal sikkerhed med gode LED cykellygter, fodbremse og effektiv hydraulisk skivebremse på forhjulet.

Superbe 1 har 7 indvendige Shimano Nexus gear og en lille, let og stærk forhjulsmotor fra danske Promovec. Motoren har flere trædeassistancer og betjenes let fra dit simple LED display på styret. Derudover kan cyklen forbindes med din telefon via Bluetooth.

Praktisk udstyr

Winther Superbe 1 leveres med flot indfarvet cykelkurv foran, forsikringsgodkendt, fastmonteret cykellås og styrlås så cyklen ikke vælter når den står parkeret.

Motor

Winther Superbe 1 har en Promovec 250W forhjulsmotor. Motoren er let, simpel og støjsvag. Modsat en centermotor kan du ved en forhjulsmotor få hjælp blot ved at træde i pedalerne. Du vil føle hjælpen fra forhjulsmotoren som om, at den trækker dig frem.

Batteri

Denne cykel leveres med et 10,4 Ah batteri med 374 Wh. Winther/Promovec oplyser en rækkevidde på op til 80 km afhængig af cyklist, vind og vejr samt terræn.
Batteriet er produceret i Danmark.

Display

Cyklen er monteret med et Promovec Connect + display som er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect + består derfor af et minimalistisk display, som cyklisten kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til iOS og Android.

3 års garanti

Der ydes 3 års garanti på batteri og motor. Cyklen er udstyret med et elsystem fra danske Promovec, der tilbyder hele 3 års garanti på motor og batteri. Det vil sige, at hvis batteriet, motoren eller opladeren bliver defekt inden for denne periode, reparerer eller udskifter Promovec den defekte del. Normal ældning og slitage af batteriet er ikke dækket af garantien.
Det er også muligt at opnå en garanti på 70% minimumskapacitet på batteriet i samme periode.

Størrelse

Cyklen har 28'' hjul og et 48 cm stel som passer til personer med en skridtlængde fra 74 cm til 82 cm.



Mærke Winther
Farve Rød
Gear 7 Shimano Nexus
Batteri 374 Wh
Motor Promovec forhjulsmotor
Bremser Skivebremse Fodbremse
Placering af batteri Bagagebærer
Rem eller kæde Kæde

Relaterede produkter

Atran Velo Daily M cykelkurv til AVS system

Aftagelig cykelkurv til bagagebærer med AVS-kliksystem.

349,00 kr.

Atran Velo Daily S cykelkurv til AVS system

Aftagelig cykelkurv til bagagebærer med AVS-kliksystem

299,00 kr.

Telefonholder - Klickfix PhonePad med Quad Mini adapter

279,00 kr.