Kategorier

Bagagebærer til cykel

Find dit nye bagagebærer til cyklen her. Vi har bagagebærer til alle cykeltyper og smarte løsninger med aftagelige tasker og cykelkurve. Vores bagagebærer ruster ikke og er altid meget funktionelle. Her finder du kvalitetsmærker som Racktime og Atran Velo.

Montering af bagagebærer på cykel

Du kan sætte bagagebærer på næsten alle cykler. Du skal blot være opmærksom på hjulstørrelse og om stellet har monteringsøjer til fastgørelse. Hvis ikke, skal du bruge et bagagebærer til montering på sadelpinden. Har din cykel skivebremser skal du være opmærksom på om bremsekaliberen fylder ekstra ud fra stellet og måske vælge ekstra brede bagagebærer - disc modeller.

Cykelkurv på bagagebærer

Mange sætter en cykelkurv på bagagebæreren. Det gør det ofte nemmere at transportere indkøbsvare og tasker og du har styr på dine sager. Der findes forskellige smarte løsninger med kliksystemer til cykelkurve og tasker integreret i bagagebæret. I videoerne herunder får du demonstreret både Atran Velos AVS system og M.I.K systemet som blandt andet benyttes af Gazelle og Trek på deres elcykler. 
 

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev