Kategorier

Bontrager Velocis Road

Fabrikant: Bontrager
Varenummer: SH-VELOCIS-WH
Lagerstatus:
På lager
Fra Kr. 1.699,00
*

Beskrivelse

Bontrager Velocis Road cykelsko

Super funktionel landevejssko, med kulfibersål og Boa lukningssystem til præcis justering.
Velocis landevejsskoen har det hele, og give ekstra ventilation på en måde som slår andre cykelsko. Ventilation i cykelsko er så vanskelig at opnå og intet er værre end når fødderne koger i skoene. Velocis landevejsskoen er beregnet til cyklisten, der har brug for et par skosom har det hele. Skoen er designet med Boa-lukkesystemet som let kan indstilles, så skoene passer perfekt til dit pedaltråd med maksimal kraft og støtte.
Bontrager Velocis landevejsskoen er lavet på en Silver Series kulfiberkomposit sål som består af en blanding af kul og glasfiber. Denne blanding giver sålen stivhed og holder vægten og prisen på skoen nede. Skoens læst er lavet med Bontragers viden og erfaring med cykelsko og inform PRO er en af markedets mest avancerede pasformer med en toespring vinkel på forfodensom letter kræftoverførslen til pedalerne. Skoen lukkes, spændes og justeres let og effektivt med BOA spændesystemet som tilpasser sig din fod og som er let at justere undervejs på cykelturen.

Prøv en Bontrager Velocis cykelsko i dag, du vil helt sikkert elske den.
Skulle skoene alligevel ikke leve op til dine forventninger kan du med Bontragers Betingelsesløse Tilfredsheds Garanti prøve skoene i op til 30 dage, returnere dem og få et andet par sko eller et tilgodebevis.

Model
Varemærke Bontrager
Type Mand
Design
Størrelse 45
Farve