Kategorier

Bontrager R3 foldedæk 700x25C

Fabrikant: Bontrager
Varenummer: 580204
Lagerstatus:
På lager
Kr. 269,00

Beskrivelse

Her har du det nye Bontrager R3 Hard-Case Lite 700x25C foldedæk til racercykler.

Det nye R3 foldedæk fra Bontrager har fået en ny gummiblanding som giver dækket længere levetid, bedre vejgreb og lavere rullemodstand. Samtidig er dækkets Hard-Case Lite punkteringsbeskyttelse opgraderet så du undgår flere punkteringer end tidligere.

R3 landevejsdækket er designet til brug i konkurrence og til hverdagens cykelture hvor din cykel skal føles godt og køre let. Dækket er lavet af Bontragers nye TR-speed gummiblanding som har lav rullemodstand og stor holdbarhed så du kommer langt, nemt! Dæksiderne har fået en anelse mønster for at forbedre vejgrebet i sving, så høre du til dem som gerne giver gas i svingene er R3 helt sikkert for dig, nu kan du tage svingene endnu hurtigere!

Har du tidligere kørt på Bontrager R3 har du måske været uheldig med en punktering eller to. Det er slut! - det nye R3 dæk har fået opgraderet Hard-Case lite beskyttelsen til et endnu stærkere nylonbelte under slidbanen. Bontragers Hard-Case Lite punkteringsbeskyttelse har altid været tænkt til beskyttelse, uden at forringe rullemodstand og køreegenskaber. Det nye belte er endnu stærkere og nedsætter ikke dækkets performance i tests. Det giver dig et letkørende dæk med god punkteringsbeskyttelse.

Bontrager R3 foldedækket findes også i 700X28 og 700X32.

Model
Vægt 203 gram
Varemærke Bontrager