Kategorier

Bontrager lygtesæt med Ion Pro RT & Flare RT

Fabrikant: Bontrager
Varenummer: 553855
Lagerstatus:
På lager
Kr. 1.299,00

Beskrivelse

Bontrager lygtesættet med Ion Pro RT forlygte og Flare RT baglygte er det perfekte lygtesæt til landevejen og skoven. Lygterne afgiver lys i koncentrerede lyskegler, som oplyser vejen og stien i fuld bredde, og gør dig synlig i trafikken. Cykellygter til dag og nat.
Din synlighed er din sikkerhed!
 
Ion Pro RT forlygten er Bontragers stærkeste forlygte med en lysstyrke på 1300 lumen og kan lyse i op til 26 timer. Flare RT baglygten har en styrke på 90 lumen og kan lyse i op til 13 timer. Lygternes brændetid afhænger af, hvilken funktion lygterne arbejder i samt temperaturen.

 

Kontrollér din cykellygte med cykelcomputer

 
Ion Pro RT og Flare RT lygterne har indbyggede litium batterier, som oplades med det medfølgende USB kabel. Lygterne har en indbygget transmitter, som kan parres med en Bontrager ANT+ cykelcomputer eller Garmin Edge GPS. Når du parrer lygterne med din computer eller GPS, kan du betjene dem via enheden og samtidig se resterende batterikapacitet. Det vil sige, at du kan skifte mellem de forskellige lysfunktioner, hvis du mangler lys eller er ved at blænde en modkørende, og planlægge din tur, så du kan nå hjem, mens du stadig har lys på cyklen.
 
Lygterne leveres med Quick Connect beslag til montering på cykelstyret og sadelpinden uden brug af værktøj. Lygterne kan også monteres på Bontragers Blendr beslag til cykelhjelmen eller integration i cyklens frempind.
Cykler du mountainbike, kan du med fordel placere Ion Pro forlygten på cykelhjelmen og bruge den som pandelampe. Så har du altid meget lys lige netop der, hvor du ser.
Hjelmbeslag skal tilkøbes separat.
 

30 dages tilfredshedsgaranti

Lygtesættet er omfattet af Bontragers betingelsesløse garanti, som giver dig 30 dage til at forelske dig i lygterne eller få pengene tilbage.
Bestil dine cykellygter nu!
 

Bontrager opmærksomhedsprogram: Bliv synlig i trafikken

 
Ion Pro RT og Flare RT er en del af Bontragers opmærksomhedsprogram, som skal gøre dig synlig i trafikken og dermed mere sikker. Opmærksomhedsprogrammet omfatter cykellygter med lys til dag og nat, samt beklædning i oplysende farver. Lygterne forskellige lysfunktioner med konstant lys og blink til om aftenen samt en blinkende funktion med ekstra kraftige blink i et asymmetrisk mønster til om dagen.
Samtidig har lygterne indbyggede lysfølere, som opfanger lyset fra omgivelserne og tilpasser lysstyrken derefter. Denne tilpasning giver dig den optimale belysning, og lygterne har en længere brændetid mellem opladningerne.

 

 

Se meget mere

Du kan se meget mere om Flare RT baglygten og integration med Garmin eller fjernbetjening i videoerne herunder.

 

Model
Varemærke Bontrager