Kategorier

Bontrager JFW Winter cykelsko +4 til -4 grader - Gul

Fabrikant: Bontrager
Varenummer: 23655
Lagerstatus:
På lager
Fra Kr. 1.499,00
*

Beskrivelse

Bliv klar til vinter: Bontrager JFW MTB cykelsko

 
Findes der noget værre end kolde tæer? Vi kan i hvert fald ikke komme på noget. Derfor har vi nu de nye Bontrager JFW cykelsko til mountainbike på hylderne. Med sådan et par kan du næsten forlænge cykelsæsonen til det uendelige.
 

Mountainbike sko der holder fødderne varme og tørre

Skoene er tænkt og designet specielt til vintercykling. Det betyder, at de holder fødderne varme og tørre uden besværet med skoovertræk – og det virker helt ned til -4 grader.
 

Bliv set i vintermørket med gode reflekser

Derudover er cykelskoene fra Bontrager godt udstyret med reflekser. For en ting er, at det bliver koldt om vinteren, men det bliver også mørkt. Derfor skal vi både tænke på varme og sikkerhed. Du får begge dele her.
 

God komfort til en praktisk cykelsko

Udover alt det praktiske med varme og sikkerhed er Bontrager JFW cykelskoen også enormt komfortabel. Du får Bontragers mest rummelige og afslappende pasform både på og af cyklen. Inden i finder du en af deres Bronze Series nylonkompositsåler, som er stiv men stadig til at gå i. Det betyder, at du får mere frihed og fleksibilitet i forbindelse med din cykeltur – her hjælper ydersålen i Tachyon-gummi dig også med et effektivt fodfæste i alt terræn.
 
Udenpå får du også kvalitet for pengene. Når du er kommet i skoen, kan du nemt og præcist tilpasse den til din fod med den enkle Boa L6 lukkemekanisme. Hertil kommer den vandtætte overdel i neopren, som dækker både ankel og holder foden varm. Til at runde af med har Bontrager JFW cykelsko til mountainbikere fået en slidstærk overflade i gummi med beskyttende GnarGuard.
 
Så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme ud på sporerne i den friske vinterluft.
 
Er du i tvivl om størrelsen? Tjek vores størrelsesguide – eller kig ind i butikken. Her kan du prøve skoen og få en god snak om vintercykling.
Model
Varemærke Bontrager
Type Unisex
Design
Størrelse 44
Farve
Relateret