Kategorier

Bontrager Ion Pro RT 1300 lumen forlygte

Fabrikant: Bontrager
Varenummer: 552373
Lagerstatus:
På lager
Kr. 899,00

Beskrivelse

Bontrager Ion Pro RT

Bontrager Ion Pro er den Ion lygte fra Bontrager med den stærkeste lysstyrke. Lygten kan lyse med op til 1300 lumen og ses på 2 kilometers afstand i dagslys. Ion Pro er designet til at gøre dig synlig og sikker når du cykler, døgnet rundt, derfor har lygten forskellige lysstyrker alt efter hvor meget lys du behøver der hvor du færdes. Du får 3 lysfunktioner med konstant lys på 400, 800 og 1300 lumen og 2 flash funtioner til dag og nat.

Lysfunktioner

Ion Pro har 3 lysstyrker med konstant lys, som du kan bruge på mørke stræninger på landevejen eller i skoven. Med den laveste lysstyrke lyser lygten med 400 lumen op til 6 timer. Medium beam er en lysstyrke på 800 lumen hvor lygten kan lyse op til 3 timer og ved fuld lysstyrke med 1300 lumen har du lys i 1,5 time. Udover den angivede brændtid i de forskellige funktioner, har lygten en low battery funktion hvor du har et lys til at blive set med i 30 minutter så du har en chance for at nå hjem.
Lygtens 2 flash funktioner bruges dag og nat. Bontragers lygteprogram er udviklet til at blive brugt som kørelys når du cykler, døgnet rundt. Derfor har Ion Pro en day flash funktion hvor lygten afgiver kraftige blink med en lysstyrke på 1300 lumen. Dette blink skaber opmærksomhed omkring dig, så du bliver set i trafikken. I night flash funktionen er blinkende fra lygten ikke så kraftige, men stadig meget tydelige og sammen med blinkende er der en konstant baggrundslys så du aldrig bliver helt mørk.

Oplades hurtigt og nemt

Ion Pro RT oplades hurtigt via micro USB, så du igen kan komme ud på cyklen. Der medfølger kabel til opladning som kan tilsluttes computer, powerbank eller smartphone adapter.

Forbind med Garmin

Bontrager Ion Pro lygten har indbygget transmitter som kan kommunikere med Garmin Edge og Bontrager cykelcomputere via ANT+ signalet og med din Shimano DI2 geargruppe med D-Fly enhed kan lygten betjenes fra dine gearskiftere.
På din cykelcomputer kan du se hvilken funktion lygten arbejder i, og du kan se resterende batterikapacitet i lygten.

Monter som du vil

Cykler du mountainbike og mangler en pandelampe til at give lys der hvor du kigger, er Ion Pro et oplagt valg. Lygten kan sidde på et Bontrager hjelmbeslag på enhver cykelhjelm. Der medfølger et beslag til montering på cykelstyret. Beslaget kan justeres så det passer til forskellige cykelstyrs tykkelser.
Har du en cykel med Bontrager Blendr systemet i frempinden, kan lygten også sidde på en Blendr kompatibel lygteholder så din cykel cockpit forbliver 'rent' i udseendet.


Bestil din Bontrager Ion Pro RT forlygte nu. Vi afsender din bestilling samme dag, indtil klokken 17:30, som vi modtager den.

Model
Varemærke Bontrager