Kategorier

Bontrager Ballista landevejssko - Rød

Fabrikant: Bontrager
Varenummer: 13675-RED
Lagerstatus:
På lager
Fra Kr. 1.899,00
*

Beskrivelse

Ny landevejssko: Den røde Bontrager Ballista Aero

Ballista er navnet på Bontragers 'high end'-produkter til den kvalitetsbevidste og stilsikre cykelrytter, hvor kun det bedste er godt nok. De nye ballista cykelsko er den seneste tilføjelse til familien og hvilken en af slagsen! Vi kan slet ikke få armene ned - da kun lige for at spænde skoene.

Med Ballista får en sko, der designet til konkurrence. Den har allerede bevist sit værd på allerhøjeste niveau på fødderne af de professionelle cykelryttere på Team Trek - Segafredo World Tour-cykelholdet.

Udover sit high end konkurrence-design er Ballista cykelskoen også skabt til komfort. Selv de længste cykelture bliver en fornøjelse for dine fødder. Når du tager en Ballista cykelsko på, vil du opleve, hvordan den er formet til foden og støtter godt, så du kan træde igennem, når det virkelig gælder. 
 

Cykelsko med forbedret aerodynamik giver mere fart

Du ved helt sikkert godt, at en af de vigtigste faktorer i konkurrencecykling i dag er aerodynamik. Derfor må du ikke gå glip af Brontragers nye Balista cykelsko. Bontrager har gentænk designet og skabt en hurtigere sko:
 
  • BOA spændet er flyttet om på hælen. 
  • Ny 'Heel Reel'-teknologi: Hældesign på skoen, som trækker din fod ned og tilbage, så du er i tæt kontakt med skosålen.
  • Snortrækket er placeret, så det fordeler trykket over hele foden og holder skoen godt på plads, når du spænder den.

I det øjeblik, du spænder skoen, vil du føle, at den er skabt til effektiv kraftoverførsel.
 

Lav vægt er altid vigtig i landevejscykling

Ballista cykelskoen er naturligvis en ægte letvægter og skabt med Bontragers OCLV carbon sål. OCLV carbon er super let og giver en utrolig stivhed i skoen til maksimal kraftoverførsel. Skoens overdel er limet til sålen for at holde vægten nede og give skoen et rent look omkring sålen.

Ballista aero cykelskoen er lavet til montering af klamper med tre bolte og findes i tre farver; rød, hvid og sort.

Brug vores størrelsesguide til at vælge den rigtge skostørrelse.
Model
Varemærke Bontrager
Design
Størrelse 44
Farve