Kategorier

Abus MountK Deep Black mountainbike cykelhjelm - Sort

Fabrikant: Abus
Varenummer: 78175
Lagerstatus:
På lager
Fra Kr. 669,00
*

Beskrivelse

Abus MountK Deep Black MTB cykelhjelm

MountK fra tyske Abus er en super begynder mountainbike cykelhjelm. MountK har en god pasform til hovedet og er nem at finjustere så den sidder godt og sikkert på dig. Forrest i hjelmen er der indbygget insektnet så du slipper for fluer under hjelmen. Hjelmens underkanter er forstærkede og holder sig pæne når du ligger den fra dig. Du får det aldrig for varmt selvom du giver gas i terrænet, MountK hjelmen har 15 store luftkanaler så du får frisk luft til hovedet og kommer af med varmen.

Bagpå cykelhjelmen er der monteret tydelige reflekser som øger din synlighed i trafiken når du cykler til og fra skoven.

MountK MTB hjelmen findes i 6 forskellige farver, alle i to størrelser. Mål omkredsen af dit hoved med et målebånd og vælg den størrelser som passer dig. Størrelse medium - M - passer til hoveder imellem 53 og 58 cm og størrelse large - L - passer hoveder med en omkreds på 58 til 62 cm.
I nakken har MountK cykelhjelmen Zoom Evo spænde til justering og tilpasning omkring dit hoved og når hageremmene er justeret omkring dine øre og tilpasset i længde, lukkes de med et simpelt hagespænde.

Den bedste cykelhjelm

Når du køber din Abis MountK cykelhjelm hos os, hjælper vi gerne med indstillingen så den passer til dig. Vælger du at få hjelmen sendt til dig, kan du følge dette link til en video om indstilling af cykelhjelme.

Du kan bestille MountK cykelhjelmen og få GRATIS FRAGT og bestiller du før kl 17:30 passes og afsendes din ordre samme dag.

Model
Varemærke Abus
Design
Størrelse M
Farve