Kategorier

E-FLY

 

E-Fly giver energi til mere

 

E-Fly el-cykler er designet til at skabe cykelglæde. De brugervenlige cykler er komfortable og skabt til at kunne klare dansk vejr og vind. Ved alle E-Fly el-cykler er der lagt vægt på et enkelt design med skjulte kabler og lang levetid på batterierne. E-Fly sætter fokus på detaljen med stærke og holdbare dæk, for ikke at tale om lækre sadler og håndtag.

En E-Fly el-cykel er ikke nødvendigvis kun til dem, som ikke kan klare en tur på en almindelig cykel – E-Fly el-cykler er mindst lige så meget til dig, som blot ønsker en hjælpende hånd på længere ture ud i landskabet, et ekstra skub op ad bakken efter en lang dag eller den lille smule hverdagsluksus, vi alle fortjener.

Med en el-cykel fra E-Fly er modvind og stejler bakker ikke et problem. Den lydsvage men kraftfulde motor hjælper til et naturligt og behageligt tråd. E-Fly tilbyder flere forskellige typer el-cykler, så der er en til et hvert behov:

E-Fly Comfort er den enkle cykel, som kan lette hverdagens cykelture mellem hjem og arbejde, samt de lokale supermarkeders ’Tour de Tilbud”. Comfort er til dig, der ikke behøver alverdens ekstra udstyr, men alligevel vil være godt kørende. Comfort el-cyklerne er udstyret med en 24 volts motor kan køre op til 50 km på en fuld opladning.

Se mere om brug og betjening af din E-FLY Comfort i denne lille film.
 

 

E-Fly Deluxe tager et skridt nærmere luksuscyklen. Dette er cyklen til dig, som sætter pris på lidt ekstra. Deluxe er nemlig gået niveauet op med bl.a. cykelkurv, lukket kædekasse, kraftig 36 volts motor og ekstra komfort. Rækkevidden på Deluxe seriens el-cykler øges også, så de kan køre op til 75 km på en fuld opladning.

Se mere om betjening og brug af din E-FLY Deluxe i denne lille film

 

E-Fly Premium giver den ultimative cykeloplevelse både på længere ture og i hverdagen. I denne serie er der mulighed for krankmotor og automatgear, så du kan koncentrere dig om at nyde den maksimale komfort fra ekstra affjedring. I den ultimative cykeloplevelse handler det også om sikkerhed. Derfor er Premium seriens el-cykler monteret med en fast baglygte, som får strøm fra batteriet. Premium el-cyklerne har de stærkeste motorer og kan køre op til 110 km på en fuld opladning.

Vil du se mere om brug og betjening af en E-Fly med krankmoter, så kig med i denne lille film.

 

For helt at kunne mærke, hvad en E-Fly el-cykel kan give dig, skal den prøves – Så kom ned i Kibæk Cykler og lån en E-Fly el-cykel med hjem!

 

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev