Kategorier

Din Cykel, og EL-Cykelfagmand

Vi er medlem af brancheorganisationen Danske Cykelhandlere.
TJEKKET OG GODKENDT - din cykelfagmand
Danske Cykelhandlere står for cykelbranchens certificeringsordning som hedder TJEKKET OG GODKENDT - din cykelfagmand.

TJEKKET OG GODKENDT certifikatet udstedes for et år af gangen og vi kontrolleres ved auditørbesøg fra CELF, Nykøbing Falster. For at opnå godkendelsen skal vi altid holde os selv, vores værksted og butik opdateret med viden og specialværktøj.
Igen i 2019 er vi blevet TJEKKET OG GODKENDT med 5 stjerner ud af 5 mulige! Det betyder at din cykel er i trygge hænder hos os.
 

Garantiordning

Som medlem af Danske cykelhandlere er vi også med i Cykelbranchens Garantiordning. Grantiordningen sikrer dig en hurtig og reel behandling, såfremt du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb eller reparation.

Landsdækkende service

Vi tilbyder en omfattende serviceordning når du køber ny cykel hos os. Denne serviceordning giver din cykel flere omfattende eftersyn til fast pris og udvidet 

reklamationsret. 

Alle eftersyn skal som hovedregel udføres hos den cykelhandler, hvor cyklen er købt. Er du imidlertid flyttet til en anden by, kan eftersynene udføres af enhver cykelhandler, der er medlem af Danske Cykelhandlere.Er du flyttet til området, tager vi gerne hånd om din cykel. Medbring din servicebog, så overtager vi serviceordningen!
Læs meget mere om Danske Cykelhandlere og vores garantiordning her.

Skal du have serviceret din cykel?

Ring 97191180 eller bestil tid via 

Tilbud

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev